Verhoogde wal voor zonnepark Oranje Nassaulaan

Meerdere bewoners en wandelaars hebben hun zorgen uitgesproken over de oorspronkelijke inrichting van het voorgenomen zonnepark aan de Noordzijde, bij het Driebos. Met name het verlies van het weidse uitzicht speelt hierbij een belangrijke rol.

Tijdens een interactieve sessie met bewoners zijn meerdere alternatieven besproken, waaronder een door een bewoner voorgestelde alternatief van een verhoogde wal. Dit alternatief kon op de meeste instemming rekenen.

Het voorstel van de verhoogde wal is op ambtelijk niveau met de gemeente afgestemd, goedgekeurd en daarmee in de uiteindelijke vergunningaanvraag opgenomen.

De uiteindelijke vergunning moet worden goedgekeurd door de gemeenteraad. De datum daarvoor is nog niet vastgesteld. Wij houden u uiteraard op de hoogte.

Hieronder enkele visuals van de nieuwe situatie.

Geplaatst in Zonnepark Oranje Nassaulaan.

Carla Verweerden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + acht =