hoe verduurzaam ik mijn huis: voorbeeld uit de praktijk

Vooruitblik naar het EnergieCafé van 1 december a.s.

Na het geslaagde EnergieCafé op 29 september hebben we alweer een nieuw EnergieCafé gepland op 1 december 2021.  Jeroen van Hemert, woonachtig in Heeze komt vertellen wat hij gedaan heeft om zijn hoekhuis uit 2005 te verduurzamen.

Op deze avond komt o.a. aan de orde tegen welke problemen hij aan is gelopen, welke maatregelen heeft hij genomen, kosten in verhouding tot besparingen, enz. Uiteraard is er veel ruimte voor vragen en discussie.

Hij heeft aan de lijve ondervonden dat hier niet alleen technische zaken een rol spelen. Gewoontes en gedrag spelen een belangrijke rol in het hele verduurzamingsproces.

Op dit moment is nog niet bekend hoe de Corona maatregelen er begin december uit gaan zien. Mocht de 1,5 meter weer worden ingesteld, dan is er helaas een maximum aan het aantal bezoekers. De toelating is dan op volgorde van aanmelding.

Dus……. aarzel niet en meld je aan op info@cooperatiecranendonck.nl

Plaats: De Smederij, Dorpsstraat 26, 6027 PG Soerendonk

Tijd: 19.30 – 21.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten, eventueel onder het genot van een drankje.

Kosten: Gratis voor leden van de Energie Coöperatie Cranendonck, voor niet-leden is de entree € 2,50 . Er is een mogelijkheid om ter plaatse lid te worden van de Energie Coöperatie. Het entree-bedrag vervalt dan. Het lidmaatschap is (op dit moment nog) gratis.

In verband met de aangescherpte Corona-regels wordt dit EnergieCafé mogelijk digitaal georganiseerd. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

Geplaatst in Energiecafé.

Carla Verweerden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 2 =