EnergieCafé van 19 januari wordt weer verzet naar: 9 maart

Eerste EnergieCafé in 2022 op 19 januari helaas geannuleerd!  

Al eerder is het EnergieCafé als gevolg van Corona, verplaatst van 1 december 2021 naar

19 januari 2022. Maar helaas, het zit niet erg mee. Binnen de geldende Corona-regels kunnen we het EnergieCafé helaas nog steeds niet organiseren. Maar…wat in het vat zit, verzuurd niet. Dit onderwerp komt op 9 maart weer terug. Inschrijven hiervoor kan nu al op   info@cooperatiecranendonck.nl.

Voor leden van de Energie Cooperatie Cranendonck is het EnergieCafé uiteraard gratis. Niet-leden betalen € 5,– entree. Mocht je ter plekke besluiten lid te worden van de ECC dan wordt dit bedrag verrekent met de jaarlijkse contributie van € 10,–.

 

Alternatief EnergieCafé: 26 januari a.s. digitale presentatie Warmtepompen.

Hoewel fysieke bijeenkomsten lastig zijn, willen we toch kennis delen en bewoners van Cranendonck bij elkaar brengen rondom duurzaamheid. Daarom gaan we dit jaar van start met een digitaal EnergieCafé. Op 26 januari hebben we Piet Arkesteijn bereid gevonden om een digitale presentatie te geven over ‘Warmtepompen’. Piet, afgestudeerd aan de TU in Delft, is lid van Veldhoven Duurzaam. Een vereniging van enthousiaste vrijwilligers die kennis rondom verduurzaming verzamelen en delen met anderen. Tijdens dit digitale EnergieCafé belicht Piet diverse kanten aspecten van een warmtepomp: waarom zou je een warmtepomp nemen, welke soorten zijn er, hoe werkt het, hoe zit het met kosten en opbrengsten? Verder natuurlijk tips en adviezen.

Zoals gebruikelijk bij een EnergieCafé is er ook nu veel ruimte voor vragen en discussies.

Datum: 26 januari 19.30 uur

Kosten: dit EnergieCafé is zowel voor leden als niet-leden gratis

Plaats: digitaal via een link

Aanmelden is verplicht. Meld je aan op  info@cooperatiecranendonck.nl. Uiterlijk 1 dag van tevoren ontvangt je de link die toegang geeft tot de digitale presentatie.

Geplaatst in Energiecafé.

Carla Verweerden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + negen =