Cursus Nul-op-de-Meter

Banner met datums cursus nul op de meter

Drie avonden
De cursus bestaat uit drie dinsdagavonden (5 november, 10 december en 7 januari) en wordt deze keer wederom gegeven door Lars Boelen. In deze cursus leert door de ogen van een ervaren energieadviseur naar je eigen woning kijken en krijg je inzicht in je energieverbruik. Je kijkt naar warmteverliezen en warmtebronnen, het belang van kierdichting en goede ventilatie. Ook de samenhang tussen maatregelen is belangrijk. Maatregelen gericht op kierdichting zijn bijvoorbeeld alleen verstandig als je ook een goede ventilatieoplossing kiest.

Plan van aanpak voor je huis
Tijdens de cursus werk je aan een plan van aanpak voor je huis. Voor sommigen betekent dat investeren in duurzame maatregelen, anderen hebben inzicht en een plan voor vervangingen in de toekomst.

Meedoen?
De cursus staat open voor inwoners uit Cranendonck. Ter dekking van de kosten van de cursusruimte en het materiaal, vragen we een bijdrage van € 100 per deelnemer. Heb je vragen over de cursus en/of wil je je opgeven? Dat kan per email naar  info@cooperatiecranendonck.nl met als onderwerp ‘aanmelden cursus’

(Voor meer info over het lidmaatschap en/of aanmelden zie contactpagina).